Bestseller Products

Shop more

Tapete za zid Igrice

Moderno doba donelo nam je digitalizaciju i veliku upotrebu smart proizvoda, za koje smatramo da negativno utiču na naše najmlađe članove društva. Međutim, da li je baš tako. Svako od nas rođenih tokom prošlog veka bar jednom je probao neku od igrica i ostao oduševljen. Igrice su zabava, odmor, adrenalin, odrastanje,prva ljubav, a za neke ekstremnije i stil života. Ukoliko želite da obradujete decu razmislite o foto tapetama sa motivima iz raznih igrica. Ako vam trebaju tapete za dečiju sobu, ove su prava stvar. Omiljeni junaci Super Mario, scene iz Minecrafta, Disney carsa ili grupe heroja  su motivi koji će oduševiti svako dete. Mada, moramo vam priznati, ove dečije foto tapete veoma često se nalaze na zidovima one starije, večite dece.       Za tu grupu fanova izdvajamo GTA5, Counter Strike, NBA junake kao motive zidnih foto tapeta.

Pored dečijih soba, ove zidne tapete veoma često se koriste u rođendaonicama, igraonicama,  gde upotpunjuju ambijent i daju veći doživljaj  klincima. Sa druge strane, ne samo da su zabavne, ove  foto tapete su i veoma praktiče, lako se postavljaju, što je izuzetno značajno ukoliko se lokal iznajmljuje i kada je brzo uređenje zlata vredno. Ukoliko svemu tome dodamo cenu foto tapeta, možemo zaključiti da su veoma konkurentne u odnosu na druge oblike uređenja zidova.  I ne zaboravite, nije problem u igricama, problem je u količini vremena koje deca provode uz njih. Samo umereno i bez preterivanja.

Showing 1–28 of 98 results

Moderno doba donelo nam je digitalizaciju i veliku upotrebu smart proizvoda, za koje smatramo da negativno utiču na naše najmlađe članove društva. Međutim, da li je baš tako. Svako od nas rođenih tokom prošlog veka bar jednom je probao neku od igrica i ostao oduševljen. Igrice su zabava, odmor, adrenalin, odrastanje,prva ljubav, a za neke ekstremnije i stil života. Ukoliko želite da obradujete decu razmislite o foto tapetama sa motivima iz raznih igrica. Ako vam trebaju tapete za dečiju sobu, ove su prava stvar. Omiljeni junaci Super Mario, scene iz Minecrafta, Disney carsa ili grupe heroja  su motivi koji će oduševiti svako dete. Mada, moramo vam priznati, ove dečije foto tapete veoma često se nalaze na zidovima one starije, večite dece.       Za tu grupu fanova izdvajamo GTA5, Counter Strike, NBA junake kao motive zidnih foto tapeta. Pored dečijih soba, ove zidne tapete veoma često se koriste u rođendaonicama, igraonicama,  gde upotpunjuju ambijent i daju veći doživljaj  klincima. Sa druge strane, ne samo da su zabavne, ove  foto tapete su i veoma praktiče, lako se postavljaju, što je izuzetno značajno ukoliko se lokal iznajmljuje i kada je brzo uređenje zlata vredno. Ukoliko svemu tome dodamo cenu foto tapeta, možemo zaključiti da su veoma konkurentne u odnosu na druge oblike uređenja zidova.  I ne zaboravite, nije problem u igricama, problem je u količini vremena koje deca provode uz njih. Samo umereno i bez preterivanja.

Najprodavanije tapete