Bestseller Products

Shop more

DEČIJE

Dečije tapete

Posebna kategorija foto tapeta, koju sa posebnim emocijama pravimo i preodajemo svakako su tapete za decu. A u zavisnosti od uzrasta različiti su i motivi tapete za zid.

Pa tako za prve dane kada je Vaša porodica dobila novog člana, tu su 101 dalmatinac, nežni meda Vini pu i drugari, diznijevi Paja patak, Miki i Mini. A kada malo porastete i steknete prve omiljene crtaće evo ih i Patrolne šape, simpatični Sunđer Bor i neumorni Patrik, a sa čitanjem bajki pojavljuje se i Snežana i sedam patuljaka. Polako, ali sigurno naše foto tapete prate sve razvojne faze vaših mališana. Kada uplovite u svet igrica, tu su i Super mario, X men, Ninža kornjače, a kada stignete i do bioskopa Pingvini sa Madagaskara, Ledeno doba ili Ljute ptice praviće društvo vašim velikim malim drugarima. Tapete za deciju sobu su veoma zahvalne i praktične. One su samolepljive ili papirne, lako i jednostavno se postavljaju. U zavisnosti od motiva koji se bira, mogu se postaviti kao zidne tapete ili tapete za vrata. I znate šta, klinci brzo menjaju svoje idole i junake, stoga morate biti spremni i za česte promene na zidu sobe. Ne brinite, dečije foto tapete se lako postavljaju, ali i lako skidaju. Deca imaju ogromnu maštu, zato, budite im podrška i dajte širinu njihovom svetu, pamtiće to celog života.

ZA MOTIVE I JUNAKE IZ NALEPŠIH DEČIJIH BAJKI KONTKATIRAJTE NAS…

Showing 1–28 of 324 results

Dečije tapete

Posebna kategorija foto tapeta, koju sa posebnim emocijama pravimo i preodajemo svakako su tapete za decu. A u zavisnosti od uzrasta različiti su i motivi tapete za zid. Pa tako za prve dane kada je Vaša porodica dobila novog člana, tu su 101 dalmatinac, nežni meda Vini pu i drugari, diznijevi Paja patak, Miki i Mini. A kada malo porastete i steknete prve omiljene crtaće evo ih i Patrolne šape, simpatični Sunđer Bor i neumorni Patrik, a sa čitanjem bajki pojavljuje se i Snežana i sedam patuljaka. Polako, ali sigurno naše foto tapete prate sve razvojne faze vaših mališana. Kada uplovite u svet igrica, tu su i Super mario, X men, Ninža kornjače, a kada stignete i do bioskopa Pingvini sa Madagaskara, Ledeno doba ili Ljute ptice praviće društvo vašim velikim malim drugarima. Tapete za deciju sobu su veoma zahvalne i praktične. One su samolepljive ili papirne, lako i jednostavno se postavljaju. U zavisnosti od motiva koji se bira, mogu se postaviti kao zidne tapete ili tapete za vrata. I znate šta, klinci brzo menjaju svoje idole i junake, stoga morate biti spremni i za česte promene na zidu sobe. Ne brinite, dečije foto tapete se lako postavljaju, ali i lako skidaju. Deca imaju ogromnu maštu, zato, budite im podrška i dajte širinu njihovom svetu, pamtiće to celog života. ZA MOTIVE I JUNAKE IZ NALEPŠIH DEČIJIH BAJKI KONTKATIRAJTE NAS...

Najprodavanije tapete