Bestseller Products

Shop more

CVEĆE

Foto tapete cveća

U kakvom god da ste raspoloženju, postoji nešto što će vam uvek izvući osmeh – cveće. Da li je u pitanju buket najlepših ruža, cvet suncokreta ili buketić poljskog cveće, nećete ostati ravnodušni. Divne boje i opojni miris deluju očaravajuće i izazivaju  samo najlepše emocije. A sa najlepšim emocijama, dolaze i zadovoljstvo, opuštanje i mir.

Upravo zato, jedna od tema na našim foto tapetama jeste upravo cveće. Prolećni behar, polje lavande ili cvetni ambijent uz šolju kafe i omiljenu knjigu odlična su uvertira za odmor i opuštanje u dnevnoj sobi. Ako ste pak za romantičnu atmosferu u spavaćoj sobi, birajte fototapete sa motivima cvetne livade i zalaska sunca ili crvene ruže uz stihove omiljene pesme. Ove zidne foto tapete su univerzalne i bez ikakvih ograničenja podjednako svoje mesto mogu naći u svm prostorijama. Kako su vodootporne tapete, mogu se koristiti u kuhinji i trpezariji,a posebno rešenje su kao tapete za kupatilo gde simbolizuju svežinu i lepe mirise. Ukoliko želite prijatnu atmosferu, birajte fototapete cveća i nećete pogrešiti.

Showing 1–28 of 99 results

Foto tapete cveća

U kakvom god da ste raspoloženju, postoji nešto što će vam uvek izvući osmeh - cveće. Da li je u pitanju buket najlepših ruža, cvet suncokreta ili buketić poljskog cveće, nećete ostati ravnodušni. Divne boje i opojni miris deluju očaravajuće i izazivaju  samo najlepše emocije. A sa najlepšim emocijama, dolaze i zadovoljstvo, opuštanje i mir. Upravo zato, jedna od tema na našim foto tapetama jeste upravo cveće. Prolećni behar, polje lavande ili cvetni ambijent uz šolju kafe i omiljenu knjigu odlična su uvertira za odmor i opuštanje u dnevnoj sobi. Ako ste pak za romantičnu atmosferu u spavaćoj sobi, birajte fototapete sa motivima cvetne livade i zalaska sunca ili crvene ruže uz stihove omiljene pesme. Ove zidne foto tapete su univerzalne i bez ikakvih ograničenja podjednako svoje mesto mogu naći u svm prostorijama. Kako su vodootporne tapete, mogu se koristiti u kuhinji i trpezariji,a posebno rešenje su kao tapete za kupatilo gde simbolizuju svežinu i lepe mirise. Ukoliko želite prijatnu atmosferu, birajte fototapete cveća i nećete pogrešiti.

Najprodavanije tapete