Bestseller Products

Shop more

FILMOVI

Foto tapete Filmovi

Često čujemo kako nam je savremeno, moderno doba donelo brz, otuđen život sa većim komforom, ali manjim emocijama. Međutim, nije baš sve tako. Tipičan primer su foto tapete Filmovi.

Digitalizacija i savremena pomagala upravo su nam omogućila da u dnevnom boravku imamo omiljenu kultnu scenu iz Kazablanke ili da svakodnevno u društvu Hemfri Bogarta pijemo kafu. Retro na delu, zar ne? Svi vi koji ste filmofili i zaljubljeni ste u veliko platno, evo jedinstvene prilike da ga prenesete u svoj dom ili kancelariju. Istina, neko će umesto Kazablanke izabrati emotivnu Jesen u Njujorku ili Tom Kruza u spavaćoj sobi, Zvezdane staze u kancelariji ili Veliki prasak  u kuhinji. Zahvaljujući zidnim film foto tapetama, imate mogućnost da oživite neke scene koje imaju veliku emotivni značaj za vas, koji vas podsećaju na neke ljude ili nose poruku koju vi živite. Ljubav, komedija, akcija ili triler, ne zaboravite, od vas zavisi kakav život birate. Ukoliko vas nekada život i ponesete na pogrešnu stranu , ne brinite film zidne foto tapete podsetiće vas da treba da se vratite sebi i svom cilju.

Showing 1–28 of 98 results

Foto tapete Filmovi

Često čujemo kako nam je savremeno, moderno doba donelo brz, otuđen život sa većim komforom, ali manjim emocijama. Međutim, nije baš sve tako. Tipičan primer su foto tapete Filmovi. Digitalizacija i savremena pomagala upravo su nam omogućila da u dnevnom boravku imamo omiljenu kultnu scenu iz Kazablanke ili da svakodnevno u društvu Hemfri Bogarta pijemo kafu. Retro na delu, zar ne? Svi vi koji ste filmofili i zaljubljeni ste u veliko platno, evo jedinstvene prilike da ga prenesete u svoj dom ili kancelariju. Istina, neko će umesto Kazablanke izabrati emotivnu Jesen u Njujorku ili Tom Kruza u spavaćoj sobi, Zvezdane staze u kancelariji ili Veliki prasak  u kuhinji. Zahvaljujući zidnim film foto tapetama, imate mogućnost da oživite neke scene koje imaju veliku emotivni značaj za vas, koji vas podsećaju na neke ljude ili nose poruku koju vi živite. Ljubav, komedija, akcija ili triler, ne zaboravite, od vas zavisi kakav život birate. Ukoliko vas nekada život i ponesete na pogrešnu stranu , ne brinite film zidne foto tapete podsetiće vas da treba da se vratite sebi i svom cilju.

Najprodavanije tapete